На Городищині виявили авто з підробленими номерами

На Городищині виявили авто з підробленими номерами

Номер автомобіля марки «Audi A6» виявився несправжнім. На Городищині власника машини і машину доставлено до відділення поліції для з’ясування всіх обставин. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Сьогодні, близько 11.00 години, працівники Черкаської поліції під час відпрацювання міста Городище та Городищенського району на автодорозі Київ-Знам’янка зупинили автомобіль «Audi A6» за порушення Правил дорожнього руху. За кермом автівки перебував 33-річний житель Київської області.

Під час перевірки документів було встановлено, що номер кузова, який записаний у свідоцтві про реєстрацію, не співпадає з номером кузова, що є в обліковій картці бази даних на цей транспортний засіб, а саме свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

Водій пояснив, що днями придбав автомобіль на автобазарі та право власності на себе ще не оформив. Про підробку реєстраційного свідоцтва не підозрював.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, зібрала всі необхідні матеріали та пояснення. Автотранспорт та водія доставлено до відділення поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x