Історії, які доводять, що світом керує любов

Історії, які доводять, що світом керує любов

Усе життя люди шукають і чекають чудес: на свята, з приходом весни чи під час відпустки. І часто забувають, що диво – не якась грандіозна казкова подія, а простий вчинок, який може зробити будь- хто, в кого в серці живе сильне почуття. Читайте в «Усюдах…» історії, які доводять, що з любов’ю можна змінити чиєсь життя на краще. Хіба ж це не диво, про яке ми так мріємо?

Чоловік 2 роки висаджував квіти для сліпої дружини
Подружжя Курокі з Японії прожило разом понад 30 років на фермі, займаючись господарством. Вони виростили двох дітей і мріяли, вийшовши на пенсію, подорожувати світом. Але дружина захворіла, після чого втратила зір. Намагаючись підбадьорити кохану, чоловік два роки висаджував біля будинку квіти. Адже, щоб радіти квітам, не обов’язково їх бачити – можна відчувати їх запах!
Величезний квітковий килим тепер привертає увагу перехожих. А самі Курокі часто проводять вечори в розкішному саду, приймаючи гостей і просто насолоджуючись життям.

Історії, які доводять, що світом керує любов

Чоловік доніс наречену, яка постраждала в аварії, до вівтаря на руках
За місяць до весілля Ханна Паттерсон потрапила в автомобільну аварію. Перелом тазу в трьох місцях і пошкодження внутрішніх органів не залишали шансів на швидке одужання. На весілля дівчині довелося відправитися в інвалідному кріслі.
Усю репетицію свята Ханна плакала через те, що змушена їхати під вінець на візку. Коли в урочистий день наречена з’явилася перед гостями, майбутній чоловік підійшов до коханої і відніс її до вівтаря на руках. Зараз дівчина видужує, адже її підтримує люблячий чоловік.

Історії, які доводять, що світом керує любов

Чоловік 57 років піклується про паралізовану дружину
Ось уже 57 років Чжоу Ю Ай з Китаю піклується про паралізовану дружину й любить її, незважаючи ні на що. Через 5 місяців після весілля у 1959 році наречена захворіла і втратила здатність рухатися. Друзі порадили молодому чоловікові розлучитися і почати нове життя, але Чжоу категорично відмовився. Він залишив роботу і почав самотужки доглядати за дружиною, займаючись фермерством. Щодня чоловік годує кохану з ложечки, робить масаж і все ще сподівається знайти ліки від хвороби. Справжня любов, відданість і шляхетність!

Хлопець влаштував заручини й весілля в один день
1 жовтня 2016 року назавжди запам’ятається Шеррелл Вудворд. У цей день її хлопець Альфред Дункан зробив дівчині пропозицію. Вона сказала «так» і через 6 годин несподівано опинилася… на власному весіллі!
Як зізнався Альфред, він планував весілля кілька місяців. До організації долучилися рідні та друзі. Чоловік продумав кожну деталь. Одна з подруг навіть заздалегідь довідалася, яку сукню мріяла б мати Шеррелл. Саме таке вбрання і пошили для дівчини.

Історії, які доводять, що світом керує любов

Подружжя, яке разом 52 роки, щодня вдягають однаковий одяг
Ед (76 років) і Френ (74 роки) у шлюбі 52 роки. З роками їх почуття анітрохи не ослабли, вони завжди і всюди разом. А кілька років тому подружжя вирішило почати носити однаковий одяг, щоб всім було видно, що вони пара. Ось така єдність думок, почуттів і смаків!

Історії, які доводять, що світом керує любов

Пара з США усиновила за добу одразу 4 дітей
Кейлі та Джеремі кілька років намагалися народити дітей, але здоров’я не дозволяло зробити це. Вони знайшли сурогатну матір, готову виносити малюка. Всю вагітність пара підтримувала жінку, але після пологів та захотіла залишити дитину собі. А незабаром дитя знайшли мертвим.
Однак доля вирішила подарувати парі ще один шанс на щастя. У день, коли вони дізналися про смерть дитини, їм подзвонили з соціальної служби і запропонували усиновити сестер одного й двох років. Через кілька годин надійшла ще одна пропозиція: взяти на виховання 9-місячних близнят. Порадившись, пара за добу усиновила одразу чотирьох дівчаток. Тепер у великому сімействі постійно лунає дитячий сміх!

Історії, які доводять, що світом керує любов

Пара 9 років зберігала не розпакованим «секрет примирення»
Подарунок із написом «Не відкривати до першої сварки» отримали Кеті та Брендон на весілля. Пара припустила, що в коробці щось на кшталт секрету з порятунку шлюбу, адже сюрприз зробила двоюрідна бабуся нареченої, яка прожила з чоловіком майже 50 років. Цілих 9 років сім’я берегла подарунок, тому що дрібні розбіжності й суперечності не здавалися їм поважною причиною, щоб відкривати коробку.
Нарешті Кеті та Брендон вирішили, що весільний подарунок ніяк не вплине на їхні стосунки, адже вони пройшли такий довгий шлях. Відкривши коробку, закохані розсміялася: всередині лежали келихи для вина, свічки і гроші на квіти та піцу – перевірений часом секрет примирення. А ключ від ідеального шлюбу? Він не в коробці – він всередині нас самих!

Історії, які доводять, що світом керує любов

86-річна наречена і 85-річний наречений довели, що для любові вік – не перешкода
Для любові вік значення не має. Міллі Тейлор-Моррісон була заміжня 41 рік, але в 1992 році її чоловік помер. Здавалося, на цьому життя зупинилося. Але кілька років тому Міллі випадково зустріла друга Гарольда, з яким втратила зв’язок багато років тому. На момент зустрічі Гарольд дуже хворів. Міллі взялася доглядати за ним і трапилося диво: Гарольд пішов на поправку, переїхав до Міллі, а в жовтні 2016 року 86-річна наречена і 85-річний наречений зіграли весілля. Тож знайти свою любов можна в будь-якому віці!

Історії, які доводять, що світом керує любов

Любов сильніша заборон
Анна-Марія і Амбросіо Лопес познайомилися у 50-х роках минулого століття. Вони одразу закохалися, але батьки заборонили дівчині зустрічатися з бідним хлопцем із темним кольором шкіри. Анна-Марія пішла з дому і вийшла заміж за Амбросіо. Подружжя разом 60 років, виростили дітей і онуків, але як і раніше дивляться одне на одного закоханими очима.

Хлопець робив пропозицію коханій 148 разів!
Райан Сміт робив пропозицію своїй дівчині Клер 148 разів, але вона про це навіть не здогадувалася. Більше півроку він фотографував улюблену на тлі написів «Виходь за мене». Записки прикріплював у різних місцях: на телевізор, стіну, навіть на власний лоб. Дивно, але Клер їх не помічала, а зроблені фото Райан їй не показував. Коли фотографій назбиралося 147 штук, хлопець змонтував романтичне відео. А пропозицію руки й серця зробив старомодним способом: встав на одне коліно і подарував обручку. Звісно, вона сказала «так»!

82 роки разом у любові
Ніколас і Рафаела Ордаз разом ось уже 82 роки. Головний секрет їх відносин – любов і романтика. Незважаючи на солідний вік (Ніколасу 102 роки, а Рафаелі – 100), подружжя на кожному фото тримаються за руки і намагаються нишком поцілувати одне одного. Ніколас не втомлюється повторювати своїм дітям, онукам і правнукам, що одружився з найкрасивішою жінкою в світі!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x