Головківський НВК виборов ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів

Головківський НВК виборов ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів

Фільм «Невивчені уроки історії», який створили члени клубу «Жива історія» Головківського НВК І-ІІІ ст. Чигиринської районної ради Черкаської області виборов ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проектів «Врятувати від забуття».
Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співавторстві з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти, Інститутом Національної академії наук України за активної підтримки Національної спілки письменників України, центральних та місцевих органів влади та освітніх закладів, Київським міським будинком вчителя восьмий рік поспіль організував Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Учасники конкурсу, які представили анімаційні роботи, мали змогу поділитися сімейними переказами і спогадами про події боротьби і відновлення Української державності, пережиті предками, а також висловити власний погляд на історію України крізь призму власної сімейної історії.

Протягом грудня 2016 – січня 2017 року журі з числа досвідчених учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовувало конкурсні роботи та визначало переможців, які взяли участь у презентації своїх робіт.

27 січня у лекційній залі Київського міського будинку учителя відбулася презентація шести кращих робіт-переможців конкурсу «Врятувати від забуття», на якій свій проект захищали представники клубу Головківського НВК І-ІІІ ст. – Канюка Н.В., Широков Є.М., Карбовська О.І та Карбовський Ю.
За результатами голосування фільм, присвячений жертвам Голодомору, отримав Почесну грамоту Міжнародного фонду національної пам’яті України за 2 місце та грошову премію у розмірі 2 000 тисячі гривень. Тепло привітали своїх земляків МГО «Черкаське земляцтво», вручивши цінні подарунки та солодощі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x