Два мішки коноплі знайшли у селянина на Уманщині

Два мішки коноплі знайшли у селянина на Уманщині

На Уманщині у селянина вдома знайшли нарковмісні рослини коноплі. Вилучене зілля направлене на експертизу. Протиправні дії зловмисника кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Співробітники Уманського відділення поліції провели санкціонований обшук в домоволодінні 38-річного жителя села Ладижинка, який за наявною оперативною інформацією зберігав велику кількість рослини коноплі.

У надвірній споруді правоохоронці виявили два мішки та поліетиленовий пакет заповнені рослинами, що за зовнішніми ознаками нагадують рослини коноплі.

Як повідомив господар будинку, він вживає наркотики, а вилучені рослини знайшов поблизу місцевого ставу та зберігав для власних потреб.

Виявлені речовини вилучили та направили до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру для проведення відповідної експертизи.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження передбачене статтею 309 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чипересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x