В Умані чоловік пограбував знайому біля її будинку

В Умані чоловік пограбував знайому біля її будинку

Біля будинку 38-річний уманчанин вирвав з рук потерпілої сумку, в якій був гаманець з грошима, мобільний телефон та інші особисті речі. Після скоєного зловмисник кинувся навтьоки, а жінка звернулася за допомогою до правоохоронців. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 34-річна місцева жителька, яка повідомила, що поблизу будинку, де вона проживає, її колишній співмешканець вирвав з рук жіночу сумку в якій знаходилися гаманець, мобільний телефон та інші особисті речі.

Проведеними заходами оперативники встановили місце перебування зловмисника. Наступного дня його затримали оперативники на одній із вулиць міста з незаперечним доказом його вини – мобільним телефоном потерпілої.

З його слів, він скоїв пограбування через неприязні відносини з потерпілою. Гроші з гаманця витратив у той же день, мобільний телефон та інші речі вилучено та буде повернуто власниці.

За вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x