За січень 5 працівникам фіскальної служби внесено застереження про недопущення вчинення протиправних дій

За січень 5 працівникам фіскальної служби внесено застереження про недопущення вчинення  протиправних дій

Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, в результаті проведених у січні ц.р. 22 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 4 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 5 працівникам фіскальної служби області винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Звітного місяця відділом проведено 119 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.
До органів прокуратури першого місяця року направлено 7 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників.
За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Черкаській області відкрито 1 кримінальне провадження відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, триває досудове слідство.
Відносно 2 працівників ДФС складено протоколи про вчинення корупційних правопорушень, які направлено до суду для прийняття відповідних рішень та притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці триває
ГУ ДФС у Черкаській області просить підприємців, громадські організації та небайдужих громадян повідомляти про відомі їм випадки неправомірних дій та/або вимог з боку посадових осіб ДФС за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x