На Звенигородцщині наркозалежний обікрав розважальний заклад

На Звенигородцщині наркозалежний обікрав розважальний заклад

У пошуках коштів на наркотики, молодий чоловік обікрав розважальний заклад, в якому напередодні відпочивав. Викрадені речі намагався продати, але йому завадили правоохоронці. Наразі речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся приватний підприємець одного із сіл району. Жінка розповіла поліцейським, що виявила крадіжку телевізора, ноутбука, відеореєстратора та продуктів харчування з її кафе-бару. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що зловмисник викрадені речі виніс через вікно, яке було відчинене. Під час опитування місцевих жителів дільничний інспектор поліції дізнався, що по селу ходив чоловік та пропонував на продаж речі, схожі на викрадені.

За описом було встановлено його особу, ним виявився 19-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли за місцем проживання, там же вилучили і викрадені речі. Свої дії він пояснив безгрошів’ям та нестачею коштів на наркотики, які він став уживати. Напередодні крадіжки хлопець разом з друзями відпочивав у цьому закладі. Роздивився, які речі він може викрасти, відчинив одне із вікон, і, коли бар зачинили, через відкрите вікно потрапив усередину. Викрадені речі намагався збути односельчанам.

Речові докази вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x