У Звенигородці крадій, повернувшись до місця злочину, потрапив у руки правоохоронців

У Звенигородці крадій, повернувшись до місця злочину, потрапив у руки правоохоронців

32-річний житель Звенигородки викрав із домоволодіння 55-річної жінки рулон сітки рабиці. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що в нежиле домоволодіння сусідів, з якого на передодні була вчинена крадіжка, намагається потрапити невідома особа.

Слідчо-оперативна група, що виїхала за викликом, затримала на місці події раніше судимого 32-річного звенигородчанина, який залізним предметом намагався відчинити двері сараю. Слідчому підозрюваний зізнався, що намагався вчинити крадіжку, бо не мав коштів на оковиту. Декілька днів тому він вже викрав з сараю 55-річної потерпілої рулон металевої сітки. Знаючи, що в будинку нікого немає, вирішив ще щось вкрасти. Метал планував здати на брухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x