Уродженка Черкащини замерзла в одній сорочці на вулиці у Тернополі

Уродженка Черкащини замерзла в одній сорочці на вулиці у Тернополі

Загальне переохолодження тіла – висновок експерта щодо жінки, яку вранці, сьомого лютого, знайшли мертвою у Тернополі на вулиці Микулинецька. Померла мешканка обласного центру, 1927 року народження. Її у нічній сорочці близько 7:52 в дворі будинку знайшла місцева жителька. Вона і викликала правоохоронців. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Тернопільській області.

За словами слідчого Тернопільського відділу поліції Дмитра Адамовича, на руці загиблої був прикріплений поліетиленовий пакуночок з грішми. Частина купюр лежала поруч з тілом. Після перевірки стало відомо, що загибла при собі мала заощадження, а це 11600 гривень.

Жінка мешкала сама, але має доньку та сина. Останні періодично навідували матір, бо вона інколи втрачала пам\’ять і починала блудити. За словами близьких, мама – уродженка Черкаської області і неодноразово збиралася відвідати родичів. Можливо, кажуть діти, у неї трапився черговий напад, і вона, не розуміючи, що робить, вирішила поїхати в інший регіон.

Судово-медична експертиза встановила, що жінка померла від переохолодження, слідів насильницької смерті на тілі не виявили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x