Черкащанин розбирав бомбосховище на брухт

Черкащанин розбирав бомбосховище на брухт

Працівники поліції затримали чоловіка, який демонтував металеві конструкції в одному з бомбосховищ у Черкасах. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік демонтує металеві конструкції в одному з бомбосховищ міста. За вказаною адресою виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Правоохоронці на місці події побачили чоловіка, який за допомогою газового різака демонтував металеві конструкції з приміщення бомбосховища.

Вирізані металеві предмети зловмисник устиг скласти та готувався перевезти крадене на металобрухт машиною. Зловмисником виявися 27-річний черкащанин.

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x