В Умані у наркоторговки вилучили наркотиків на понад 200 тисяч гривень

В Умані у наркоторговки вилучили наркотиків на понад 200 тисяч гривень

Жінку, яка займалася збутом наркотиків затримано в порядку статті 208 КПК України. Їй оголошено про підозру. Вживаються заходи щодо обрання їй міри запобіжного заходу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформацію про причетність 55-річної жительки міста Умань до незаконного збуту наркотиків отримали оперативники кримінальної поліції Уманського районного відділення поліції. Отримавши ухвалу суду на проведення обшуку, правоохоронці завітали за місцем проживання вказаної особи.

Працівники поліції виявили два флакони з полімерного матеріалу, заповнені рідиною коричневого кольору загальним об’ємом понад 100 мілілітрів, що за зовнішніми ознаками нагадує наркотичну речовину – опій ацетильований, екстракт опію, концентрат для виготовлення наркотиків, велику кількість прекурсорів, одноразові шприці та грошові кошти, здобуті від продажу наркотиків у сумі близько 30 тисяч гривень.

Вилучені речові докази направлено до експертно-криміналістичного дослідницького центру. За висновками експертів, досліджуваними речовинами є особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – опій ацетильований та наркотичний засіб обіг якого обмежено – метадон.

Затримана заперечує свою причетність до незаконного розповсюдження наркотиків. У спілкуванні із слідчим сказала, що виявлені речі є лікарськими засобами, які вона вживає в результаті хронічного захворювання.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконний збут наркотичної речовини в особливо великих розмірах. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років. Особу затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво по справі здійснює Уманська місцева прокуратура.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x