Через необережне куріння за добу в області загинули двоє

Через необережне куріння за добу в області загинули двоє

7 лютого о 07:00 на пункт зв’язку городищенської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Тургенєва. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На місце пожежі виїхав черговий караул у складі двох відділень. О 08:55 пожежу було локалізовано, а о 11:20 ліквідовано. Під час проведення розвідки та боротьби із вогнем, в одній із кімнат всередині задимленого будинку рятувальники виявили тіло 54-річного квартиронаймача.

Як стало відомо, загиблий винаймав півбудинку у місцевого жителя. Причиною пожежі та загибелі чоловіка стала його власна необережність під час куріння.

За аналогічних обставин о 18:00 сталася пожежа у селі Івангород Христинівського району. Тут також, рятувальники знайшли і винесли із задимленого будинку тіло чоловіка, який загинув через паління у ліжку.

Ще дві пожежі будинків, які виникли через необережне поводження із вогнем господарів, цього дня сталися у селі Вільхівець Звенигородського району та у селі Громи Уманського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x