20 черкаських патрульних займаються кросфітом

20 черкаських патрульних займаються кросфітом

3 лютого в Києві, в Міністерстві молоді та спорту, відбулась зустріч делегації, на якій обговорили питання стратегії розвитку фізичної підготовки поліцейського та багатоборства в Україні. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Серед представників також був старший інспектор з професійної підготовки сектору кадрового забезпечення Управління патрульної поліції Черкас Олександр Рожило. Він прозвітував за пророблену роботу протягом минулого року та розповів про ключові тези в стратегії розвитку фізичної та методико-функціональної підготовки з кросфіту серед поліцейських.

– Як програма посиленої спортивної підготовки кросфіт вже довів свою ефективність. За останні роки кількість поліцейських, що беруть її собі за основу для підготовки, невпинно зростає. Більшість фахівців вважає, що саме кросфіт з його різноманітними навантаженнями може допомогти у ефективній підготовці патрульних бо, окрім тактичних навичок, інспектори повинні бути у відмінній фізичній формі, – наголосив Олександр Рожило.

Зараз в Управлінні патрульної поліції Черкас цим видом спорту займається 20 офіцерів, які постійно вдосконалюються та прагнуть системних змін у підході до фізичної підготовки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x