Коноплю та марихуану виявили вдома у жительки Золотоніщини

Коноплю та марихуану виявили вдома у жительки Золотоніщини

Марихуану вдома зберігала раніше судима 59-річна жителька одного із сіл Золотоніського району. Правоохоронці вилучили 77 рослин коноплі, близько трьох з половиною кг подрібненої речовини зеленого кольору та обладнання для виготовлення зілля. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції Золотоніського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 59-річна раніше судима жителька одного із сіл району займається збутом наркотичної речовини та зберігає в своєму домоволодінні велику кількість коноплі.

Отримана інформація була зареєстрована, розпочали кримінальне провадження.

Під час санкціонованого обшуку в її будинку правоохоронці вилучили 77 рослин коноплі та близько трьох з половиною кілограмів подрібненої речовини зеленого кольору, схожої на марихуану.

Жінка зізналася, що виявлені речовини належать їй. Розповіла, що вживає наркотики. У теплу пору року збирала рослини в лісосмугах, потім на горищі висушувала та перетирала для власного споживання, зберігала в шафах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x