За добу рятувальники області звільняли із заметів 7 автомобілів

За добу рятувальники області звільняли із заметів 7 автомобілів

Упродовж доби 8 лютого рятувальники 7 разів залучалися на допомогу громадянам, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

8 лютого о 07:05 жашківські рятувальники отримали повідомлення від водія вантажного автомобіля «MAN», який через ожеледицю потрапив у сніговий замет. Прибувши на місце, рятувальники чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини допомогли водію виїхати із замету.

О 10:15 із села Водяне Шполянського району рятувальники отримали інформацію про автомобіль «ГАЗ-24», який опинився у кюветі. Силами чергового караулу шполянської державної пожежно-рятувальної частини автомобіль було звільнено, після чого він продовжив свій рух.

О 19:35 до катеринопільських рятувальників із села Новоселиця від водія автомобіля «Ауді-80» надійшла інформація про те, що рухаючись автодорогою його автомобіль потрапив у сніговий замет, після чого той вже не зміг виїхати на дорогу. Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, впродовж 10-ти хвилин звільнили автомобіль із замету.

Аналогічні ситуації цього дня виникали в Уманському районі, де рятувальники впродовж доби чотири рази надавали допомогу автовласникам вантажних автомобілів.

З початку року допомога населенню надавалась вже 70 разів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x