У Корсунь-Шевченківському чоловік обікрав підприємство на 100 тисяч гривень

У Корсунь-Шевченківському чоловік обікрав підприємство на 100 тисяч гривень

Чоловік викрав з підприємства 6 метрів силового кабелю, високовольтний роз\’єднувач, реле, фідер та електронний пускач для того, щоб здати на брухт. Своїми діями він завдав збитків на суму близько 100 тисяч гривень. Його затримано і відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся директор одного із підприємств міста та повідомив про крадіжку 6 метрів силового кабелю, високовольтного роз\’єднувача, реле, фідера та електронного пускача.

Правоохоронці оглянули місце події, опитали можливих свідків та почали пошуки зловмисника. Перевіряючи місцеві пункти брухту, біля одного з них поліцейські побачили невідомого, який їхав на велосипеді, а до багажника були прикріплені металеві речі, схожі на викрадені. Чоловік, побачивши людей у формі, кинув велосипед на землю і почав тікати.

З допомогою громадян його було затримано і доставлено до поліції. Ним виявився 30-річний місцевий житель, колишній робітник підприємства. Чоловік розповів правоохоронцям, що через брак коштів зважився на крадіжку. Заздалегідь знав, як потрапити на територію непомітним і де лежать металеві предмети, які можна було б викрасти.

За словами начальника Корсунь-Шевченківського відділення поліції Руслана Воронецького речові докази вилучено частково. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x