Черкащани вшанували своїх народних героїв стоячи

Черкащани вшанували своїх народних героїв стоячи

У Черкаському міському будинку культури ім. Івана Кулика відбулася урочиста церемонія вручення воістину народної нагороди героям війни на Донбасі. Зал був заповнений ущент військовими та містянами, що зібрались вшанувати народно обраних героїв.
На початку заходу до присутніх звернулися священики — отець Василь УПЦ та отець Юліан греко-католицької церкви.

‒ Ми зараз присутні на дуже важливій церемонії, адже тризуб «Народний Герой» нині одна з найважливіших та й об’єктивніших нагород, бо її призначає не влада, а власне сам народ, ‒ зазначив отець Юліан. ‒ Знаєте, звання народного героя сьогодні можна давати всім, хто нині боронить нашу землю від ворога на сході нашої держави та не допускає його просування углиб України, закриває собою наші родини та дітей. Але однозначно є люди, які особисто відзначились. Багато хто з них отримав народне визнання посмертно. І це прикро і сумно. Низький уклін живим та покійним! Ці герої будуть із нами через свої родини, наші серця та молитви. Нехай Господь Бог дає нам багато героїв. Але нехай вони всі будуть живі!

Хвилиною мовчання люди вшанували пам’ять усіх загиблих під час війни на Донбасі українських воїнів.
Родичі вояків надзвичайно великої звитяги та честі, не стримуючи сліз та під гучні оплески на дань поваги до їхніх героїчних рідних отримали з рук організаторів відзнаку «Народний Герой України». Так само гучно та емоційно вітали присутні наших військових, які продовжують здійснювати свою службу та гідно нести свій обов’язок у зоні АТО, не вважаючи це за подвиг. Усі вони щиро подякували за увагу до себе та за те, що не забули їхніх загиблих побратимів.

(Згодом читайте про цю подію детальніше на нашому сайті)

Тетяна Євген’єва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x