У Звенигородці на пожежі врятовано 52-річного господаря

У Звенигородці на пожежі врятовано 52-річного господаря

11 лютого о 00:10 на пункт зв’язку Звенигородської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в 5-ти квартирному житловому будинку на вулиці Кримського. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі Управління ДСНС у Черкаській області.

Господар, інвалід ІІ групи, не в змозі самостійно пересуватись, прокинувшись від сильного задимлення своєї квартири, зателефонував до свого приятеля, який за номером «101» вже повідомив про пожежу рятувальникам.
Для ліквідації пожежі на місце події прибув черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборцям вдалося швидко локалізувати загорання та запобігти розповсюдженню вогню на інші квартири цього будинку.

Під час проведення пошукових робіт в задимленій кімнаті, рятувальники знайшли та винесли у безпечне місце господаря, який на той час не лише отруївся димом, а й отримав опіки тіла І-ІІІ ступеню.
Наразі, йому життю та здоров`ю нічого не загрожує. У результаті пожежі вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку. За попередніми даними причиною пожежі стала власна необережність господаря під час паління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x