Мати зачинила трьох дітей без їжі на дві доби (ВІДЕО)

Мати зачинила трьох дітей без їжі на дві доби (ВІДЕО)

В обідню пору 10 лютого працівниця Черкасиводоканалу зателефонувала на лінію 102 та повідомила про те, що в зачиненій кваритирі по вулиці Пилипенка плачуть діти і просять знайти їхню маму. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні прибули на місце за декілька хвилин. Вони опитали сусідів та з`ясували, що окрім трьох дітей, віком від 1 року до 8, які замкнені в квартирі, є ще 15-річна дівчинка, яка проживає з прабабусею в іншому районі міста. Встановивши зв`язок, інспектори попросили її приїхати на вулицю Пилипенка. Однак, виявилось, що ключів від дверей у дівчини не було і де перебуває мати, вона не знає. Тоді охоронці порядку прийняли рішення викликати службу ДСНС, слідчо-оперативну групу, ювенальну превенцію Нацполіції та швидку допомогу.

В результаті спільних дій, до помешкання вдалось потрапити шляхом злому вхідних дверей, після чого перед очима спецслужб постала жахлива картина.

Обідрані стіни від шпалер, пліснява та відсутність їжі в холодильнику. Троє малих дітей спали на матраці, який лежав на підлозі, хоча у кімнаті стоїть двоярусне ліжко, що слугувало шафою. Найменша, півторарічна дівчинка була напівгола, а поруч, на килимі, лежав увімкнений обігрівач, який у будь-який час міг спалахнути.

Одна з дівчаток, 2009 року народження, розповіла, що мама пішла купити хліба та додому так і не повернулась. Ночувала малеча сама, а замість поїсти – пила воду з цукром. Намагання поговорити з матір`ю по телефону були марними, вона не відповіла на телефонний дзвінок, а потім взагалі вимкнула мобільний.

Пошуками жінки, яка вже притягалась до адміністративної відповідальності, зайнялись слідчі, а дітей медики доправили до міської дитячої лікарні та дитбудинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x