Смілянська поліція спіймала квартирного злодія

Смілянська поліція спіймала квартирного злодія

Підозрюваного затримали на одній із вулиць міста. Чоловік ніс викрадений телевізор на продаж. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Увечері до Смілянського відділу поліції зателефонувала 40-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що вхідні двері її квартири пошкоджені та зникли золоті прикраси, ноутбук та телевізор.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські почали відпрацьовувати територію міста. Через декілька хвилин, в ході оперативно-розшукових дій, на одній із вулиць був помічений чоловік, який ніс телевізо,р схожий за описом на викрадений. Правоохоронці зупинили особу. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 36-річний житель Смілянського району. Він зізнався в скоєному, та повідомив що ноутбук віддав на зберігання знайомій, а телевізор ніс для продажу.

Речові докази вилучені, а квартирного крадія затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x