Білозірська та Спепанківська сільради виконали зобов’язання антимонопольників

Білозірська та Спепанківська сільради виконали зобов’язання антимонопольників

Виконавчі комітети Білозірської та Степанківської сільських рад виконали зобов’язання адміністративної колегії Черкаськогообласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо визначення виконавців послуг з вивезенняпобутових відходів на конкурсних засадах на підпорядкованих їм територіях. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення АМКУ у Черкаській області.

Як встановило Відділення, органами місцевого самоврядування не було визначено виконавців послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах.
Так, зазначені послуги надавалися суб’єктами господарювання, які не були визначені у встановленому законодавством порядку, а саме, без проведення органами місцевого самоврядування конкурсів на надання цих послуг. Така бездіяльність органів місцевогосамоврядування містила ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції та могла призвести до недопущення конкуренції на ринку вивезення побутових відходів.

Органи місцевого самоврядування визначили виконавців послуг з вивезення побутових відходів на конкурсних засадах на підпорядкованих їм територіях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x