Учням Червонослобідської школи пояснили правила безпеки на дорозі

Учням Червонослобідської школи пояснили правила безпеки на дорозі

10 лютого працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху завітали до учнів 3-х класів Червоно-Слобідської загальноосвітньої школи №2 з цікавим конкурсом «Моя безпечна дорога до школи». Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці запропонували діткам розділитися на три команди. Кожна група отримала ватмани, аплікаційні заготовки, кольорові олівці та завдання відтворити на папері дорогу від дому до школи.

Під час творчої роботи школярів майор поліції Альона Плаксій розповіла про дорожні знаки, світлофори та як вони допомагають орієнтуватися учасникам руху на дорозі. Нагадала і про правила переходу проїжджої частини та правила поведінки в громадському транспорті. Наголосила на необхідності використання світловідбиваючих елементів на одязі.

Діти з цікавістю підійшли до виконання завдання. Кожна команда відобразила на папері, як діти повинні себе поводити на вулиці поза школою.

Бачення школярів безпеки на дорозі в кожного різні, однак усі вони виявилися правильними. Тож у змаганні перемогла дружба.

Всім учасникам заходу правоохоронці вручили в подарунок браслети, що відбивають світло.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x