П’яний депутат облради побив і переїхав машиною однопартійця

П’яний депутат облради побив і переїхав машиною однопартійця

Учора близько дев\’ятої години вечора, біля ресторану \”Чайка\” водій автомобіля \”Мерседес\” збив людину. Про це “Про все” стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

П’яний депутат облради побив і переїхав машиною однопартійцяПостраждалого доправили до лікарні з черепно-мозковою травмою. Як стверджують джерела, відвідувачі ресторану – свідки події вирішили вчинити самосуд над водієм, який перебував в стані сильного алкогольного сп\’яніння.

Наразі на місці події працює поліція та слідчі.

Очевидці повідомляють, що водієм \”Мерседесу\” був депутат Черкаської обласної ради, голова фракції Партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко. Депутат побив однопартійця, після чого переїхав його машиною.

З допису Валерія Воротника на \”Фейсбук\”:
Сьогодні ввечері зайшли з друзями поговорити за кавою до бару \”Чайка\”. Але змушені були піти, бо не можливо стало далі там перебувати. Приблизно в 19.00 до бару завалив (не можу інакше це назвати) скандально відомий в місті депутат облради О. Рибченко. Ледь стоячи на ногах, в компанії таких саме нетверезих жінок, Рибченко сів за столик і почав голосно співати, орати…

Ми пішли з бару, бо не витримали цього скотства. На вулиці біля входу на тротуарі стояла… автівка депутата. Щось подумалося, що може статися біда…
Щойно зателефонував мені приятель і шокував новиною, що на \”Чайці\” ситуація таки закінчилася недобре. Рибченко, вийшовши з бару зустрів \”афганця\” офіцера ветерана Олега Остапенко, який втратив ноги в Афганістані і який нещодавно був серед тих, хто ініціював перевибори голови обласної спілки ветеранів Афганістану.

Рибченко почав гамселити Олега, розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами, коли той упав на сніг… Коли перехожі зробили сволоті зауваження, \”Риба\” сів у свою машину, пробував тікати… Розвертаючись розбив чиюсь машину, що стояла на парковці, (Лексус) збив двох людей. Переїхав Олега Остапенка… Але і це ще не все. Рибченка намагалися зупинити власновидці. Він відчайдушно бився. Але врешті п\’яне \”тіло\” заспокоїли.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x