Кам’янський літературно-меморіальний музей відзначив 80-річчя

Кам’янський літературно-меморіальний музей відзначив 80-річчя

10 лютого 2017 року в м. Кам’янка, в концертній залі музичної школи імені П.І. Чайковського відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 80-річчя з дня заснування літературно-меморіального музею О.С. Пушкіна і П.І. Чайковського, що належить до Кам’янського державного історико-культурного заповідника.

Кам’янський літературно-меморіальний музей відзначив 80-річчя

Урочисте зібрання відкрила директор Кам’янського державного історико-культурного заповідника Галина Таран, яка розповіла присутнім історію музею, про його сьогодення та перспективи.
Керівники району привітали всіх присутніх, вручили Почесні грамоти працівникам музею за багаторічну, сумлінну працю, значний внесок у збереження музейних цінностей та з нагоди 80-річчя його заснування, а для поліпшення матеріально-технічної бази музею подарували ноутбук з Wi-fi роутером.

Щирі привітання ювілярам цього дня адресували також депутат обласної ради Віктор Парамонов, який подарував музею планшет, а депутат обласної ради Сергій Воронов – вручив сертифікат на суму 30 тис. грн.

Кам’янський літературно-меморіальний музей відзначив 80-річчя

У ході святкових урочистостей гості вітали працівників та жителів краю, дарували подарунки та дякували колективу за натхненну роботу у справі збереження культурного спадку музею.

Впродовж урочистостей звучали музичні твори Петра Чайковського у виконанні учнів музичної школи імені П.І.Чайковського та камерного ансамблю історико-культурного заповідника під керівництвом Тетяни Голуб..

На завершення заходу керівники державного історико-культурного заповідника висловили вдячність та вручили квіти присутнім ветеранам музейної галузі.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x