Черкаські рятувальники взяли участь у зональних змаганнях з футзалу

Черкаські рятувальники взяли участь у зональних змаганнях з футзалу

Протягом 9 та 10 лютого на базі спортивного комплексу «Колос» у місті Вінниця серед осіб рядового, начальницького складу та працівників органів і підрозділів служби цивільного захисту проходив І етап зональних змагань з футзалу. У змаганнях, крім команди Управління ДСНС в Черкаській області взяли 6 команд з обласних управлінь ДСНС України, м. Києва та Вінницького Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Відповідно до регламенту, змагання проходили у два етапи, спочатку в групах визначалися по дві кращі команди, які на другому етапі проходили через стикувальні матчі. За жеребкуванням, команда Черкаських рятувальників потрапила до однієї підгрупи з командами Чернігівської, Київської областей та господарів, Вищого професійного училища. До іншої підгрупи увійшли команди Вінницької, Хмельницької, Житомирської та Чернівецької областей.

Під час першої гри проти збірної Чернігівської області, черкаські футболісти продемонстрували досить упевнену гру. Добре комбінуючи, підтримуючи високий темп, черкащани постійно тримали в напрузі оборону гостей. Врешті, після перших забитих м\’ячів гра надалі проходила вже при повній перевазі футболістів з Черкаського гарнізону. Тож результат говорив сам за себе – 5:2 на користь черкащан. Окрилена таким успіхом, команда Черкаської області у наступній грі каменя на камені не залишила від команди футболістів з Київської області. Фінальний свисток зафіксував на табло впевнену перемогу черкаської команди у вісім м’ячів – 10:2.

Остання гра з місцевою командою Вищого професійного училища для команди Черкаських рятувальників не мала турнірного значення, тому тренери збірної мали змогу поекспериментувати із складом і тактичними схемами. Тож немає нічого дивного, що у підсумку черкащани поступилися.

10 лютого відбулися стикувальні матчі між переможцями груп та командами, які зайняли у підгрупах 2 місце.

Команда Управління зустрічалася суперниками із Житомирської області. Попри перевагу у володінні м‘ячем, наші футболісти не зуміли реалізувати моменти, які вдалось створити, натомість житомиряни діяли на контратаках максимально ефективно. У підсумку наша команда з рахунком 1:2 поступилася і за регламентом змагань вибула із подальшої боротьби за вихід до фінальної частини змагань, які відбудуться у Рівному наприкінці лютого.

Приємно, що кращими гравцями турніру суддівська колегія визнала черкащан, кращим воротарем Олександра Терещенка, гравцем Олександр Караушан. Кращим бомбардиром турніру також став форвард нашої команди Артем Рудь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x