Двоє уманчан забили чоловіка до смерті

Двоє уманчан забили чоловіка до смерті

Двоє жителів міста Умань скоїли вбивство свого товариша. Зловмисники затримані, їхні дії кваліфіковані слідчим за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції зателефонував лікар швидкої допомоги та повідомив, що поблизу місцевої лікарні виявлено невстановлену особу чоловічої статті без ознак життя. На місце події виїхали працівники поліції та судово-медичний експерт. При огляді тіла потерпілого було виявлено ознаки насильницької смерті: черепно-мозкова травма, синці та забої на тулубі, а також сліди удушення. Вжитими заходами особу загиблого було встановлено. Ним виявився 20-річний житель міста Умань.

Сили правоохоронців були сконцентровані на встановлення кола осіб, причетних до вбивства. Вже за декілька днів зловмисників було встановлено. У вбивстві уманчанина обґрунтовано підозрюються 23-річний та 18-річний товариші потерпілого. Одного із підозрюваних було затримано за місцем проживання, інший переховувався в місті.

Як з’ясували правоохоронці, потерпілий володів інформацією про протиправну діяльність своїх товаришів. Аби той її не оприлюднив, зловмисники вирішили в такий спосіб з’ясувати стосунки. Один із зловмисників просив потерпілого допомогти йому в гаражі, де разом із товаришем почали його бити. Били руками ногами та іншими предметами, після чого закрили потерпілого в підвалі, а самі продовжили вживати алкоголь. На численні прохання потерпілого відпустити його, зловмисники не зреагували, а натомість почали душити молодого чоловіка. Усвідомлюючи, що потерпілий втрачає свідомість, вивезли тіло автомобілем до території міської лікарні, де залишили.

За вказаним фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України тобто умисне вбивство групою осіб. Зловмисникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x