Житель Катеринопільщини розбирав міст на брухт

Житель Катеринопільщини розбирав міст на брухт

В одному із сіл Катеринопільського району місцевий мешканець поцупив металеві конструкції з автомобільного моста, чим завдав збитків на суму понад 30 000 гривень. За свої протиправні дії чоловік може потрапити за грати на три роки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення, що невідома особа викрала металеві конструкції з автомобільного моста в одному із сіл району. Завдано матеріальної шкоди громаді села на суму понад 30 000 гривень. Дану подію було зареєстровано та направлено на місце події слідчо-оперативну групу.

Працівники поліції почали відпрацьовувати місцеві пункти прийому брухту. В одному з пунктів сусіднього села були помічені розшукувані деталі. Працівниця приймальника повідомила, що дані предмети їй приніс мешканець сусіднього села.

Правоохоронці завітали за адресою проживання 22-річного чоловіка, на якого вказала жінка. Він зізнався в скоєному та розповів, що проходячи по мосту помітив погано прикріплені металеві деталі. Він їх повідривав та здав за 40 гривень на металобрухт в сусідньому селі.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За крадіжку металевих конструкцій чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x