На Золотоніщині рятувальники провели профілактичний рейд

На Золотоніщині рятувальники провели профілактичний рейд

Аби нагадати громадянам правила безпеки в зимовий опалювальний період, 13 лютого співробітники Золотоніського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснили рейд по житловому сектору села Коробівка Золотоніського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Фахівці Служби порятунку поспілкувалися з представниками різних вікових груп, пояснивши дітям та нагадавши дорослим необхідність дотримуватися правил протипожежної безпеки у побуті.

Під час профілактичного відпрацювання рятувальники перевірили справність печей, приладів електричного та газового опалення. Також співробітники ДСНС роздали господарям листівки з інформацією про правила, яких варто дотримуватись для попередження пожеж, а також з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Слід зауважити, що основними недоліками, які виявили інспектори, стали потріскані печі, непотрушена сажа, відсутність захисного металевого листа біля печі, а також зберігання на печі та на горищі легкозаймистих речей. Усім господарям співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій вказали на недоліки та зобов’язали їх виправити ситуацію.

Загалом протягом рейду було охоплено понад півсотні домоволодінь. Всі мешканці мали нагоду поставити запитання рятувальникам та отримати на них кваліфіковані відповіді.

Аналогічний рейд цього дня відбувся в селі Тихий Хутір Жашківського району. Подібні заходи наразі відбуваються у всіх районах області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x