Троянди, кульки і солодощі – скільки коштує дарунок до Дня закоханих

Троянди, кульки і солодощі – скільки коштує дарунок до Дня закоханих

Сьогодні, в День святого Валентина, чимало закоханих у пошуках: чим порадувати свою половинку. У яку копійку черкасцям обійдеться подарунок в День закоханих дізнавався власний кореспондент «Нової Доби».

Символічним та найпоширеніший подарунком є квіти. Як запевняють продавці квіткових лавок, у цей день ціни на квіти не зросли. Як вони пояснили, через те, що закупка проходить ще до 14 лютого.

«Найпопулярнішою» квіткою в День закоханих визнають троянду. Ціна на царицю квітів коливається від 35 до 80 грн за штуку. Як запевняють продавці, порівняно з минулим роком, ціни підскочили – через зростання курсу долара. Іще ціна на троянди залежить від країни, що постачає квіти. На нашому черкаському ринку квіти переважно з Еквадору та Колумбії.

Крім квітів, на вулицях багато продавців гелієвих кульок. Ціна на такий дарунок коливається від 35 грн. за маленьку кульку і до 150 за велике серце.

Ще одним популярним подарунком є солодощі. На вулиці можна зустріти продавців шоколадних фігурок. Сердечка з написом «Кохаю» можна придбати починаючи від 35 грн за маленьке, та за 80 за ангелочка.

Анастасія Чорногал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x