Двоє з ножем пограбували розважальний заклад у Черкасах

Двоє з ножем пограбували розважальний заклад у Черкасах

В одному із розважальних закладів в Черкасах двоє невідомих, погрожуючи ножем, заволоділи ноутбуком одного із працівників вартістю близько 5 тисяч гривень. Нападників затримали працівники патрульної поліції. Дії зловмисників кваліфіковані слідчим Черкаського відділу поліції за статтею 187 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад від працівників одного із розважальних закладів Черкас. За викликом негайно виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події, поліцейські дізналися, що двоє відвідувачів, будучи напідпитку, почали погрожувати ножем працівнику розважального закладу та забрали ноутбук.

Отримавши орієнтування, працівники поліції через 10 хвилин відшукали нападників на одній із вулиць міста, неподалік розважального закладу. Ними виявилися 28-річні черкащани, неодноразово засуджені за крадіжки та аналогічні злочини. Холодну зброю та ноутбук вилучили.

Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x