Голова ОДА зустрівся з підприємцями

Голова ОДА зустрівся з підприємцями

Пропозиції задля полегшення ведення бізнесу напрацюють на Черкащині. Про це домовився очільник області із представниками громадських організацій малого та середнього бізнесу. Їхня зустріч відбулася в Черкаській ОДА. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.
Як наголосив обласний керманич, влада та підприємці на Черкащині – партнери. А створення сприятливих умов для розвитку бізнесу в регіоні є одним із пріоритетів роботи ОДА.

– Ми маємо хорошу історію співпраці, – каже Юрій Ткаченко. – Коли виникають проблемні питання, то вирішуємо їх спільно. Я відразу реагую. Як, приміром, було, коли «Черкасиобленерго» не виписувало податкові накладні.
Представники громадських організацій підприємців озвучили голові Черкаської ОДА проблеми, з якими нині стикаються. Серед них – перевірки контролюючих органів, штрафні санкції, податкове навантаження, зокрема, питання місцевих податків і зборів тощо.

– Частина питань не в нашій компетенції, а потребують урегулювання на законодавчому рівні, – зауважує очільник області. – Ми спільно напрацюємо пропозиції. Водночас я звернувся до контролюючих органів, аби вони провели роз’яснювальну кампанію щодо нововведень для підприємців. Спершу вони мають чітко зрозуміти правила гри. Є питання, що стосуються і органів місцевого самоврядування. Держава передала їм деякі інструменти контролю, ми разом проаналізуємо, як їх застосовують, чи немає зловживань.
Над усім цим працюватиме спільна робоча група. А подібні зустрічі, за словами голови Черкаської ОДА, стануть регулярними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x