Підозрюваних у вбивстві 20-літнього уманчанина взяли під варту

Підозрюваних у вбивстві 20-літнього уманчанина взяли під варту

Група прокурорів Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства 20-річного юнака, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Попри те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям, наразі з’ясовано, що до смерті хлопця причетні 19-річний та 24-річний мешканці міста Умань.

Молодики 5 лютого, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зв’язали потерпілому руки, били руками та ногами по всьому тілу, після чого вдарили лопатою по голові та ногах, накинули на шию мотузку та почали душити. Юнак помер від тортур. З метою уникнення кримінальної відповідальності, зловмисники намагалися позбутися тіла жертви, залишивши біля воріт Уманської міської лікарні.

Останнім повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, його хід взято на контроль Уманською місцевою прокуратурою.

За скоєне злочинцям загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавленням волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x