Уманський школяр зробив із однокласника інваліда (ВІДЕО)

Уманський школяр зробив із однокласника інваліда (ВІДЕО)

Ви знаєте, що може статися в результаті звичайної бійки поміж школярів? В Умані, на Черкащині, хлопчик підстеріг свого однокласника і зробив з нього інваліда Дитину вдалося врятувати від смерті тільки завдяки професіоналізму лікарів. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Надзвичайні новини».

Валентина – бабуся 14-тирічного Вадима. Жінка вдячна лікарям, які повернули її онука з того світу. Вадим показує шрам через увесь живіт. Унаслідок бійки з однокласником він залишиться інвалідом.

Як пояснюють лікарі, у юнака виявили ознаки внутрішньої кровотечі. Тож хлопчик в терміновому порядку був взятий до операційної. Йому проведене оперативне втручання. Була видалена селезінка, оскільки вона була травмована.

Такого каліцтва Вадимові завдав його однокласник. Вадим розповідає, як однокласник перестрів його на шляху додому. На очах у інших школярів він накинувся на хлопця з кулаками. За нерівним боєм спостерігали щонайменше десятеро школярів, і лиш один кинувся рятувати товариша.

У школі стверджують: нападник має запальний характер, захоплюється кікбоксингом. Батьки юнака на контакт із пресою не ідуть.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x