На Черкащині виправдувальний вирок стосовно працівниці військкомату скасували

На Черкащині виправдувальний вирок стосовно працівниці військкомату скасували

Вироком апеляційного суду Черкаської області за апеляційною скаргою прокурора скасовано виправдувальний вирок Тальнівського районного суду, яким працівницю Тальнівсько – Катеринопільського військового комісаріату виправдано у зв’язку з недоведенням її вини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, що в березні 2015 року вказана особа підбурювала черкащанина до передачі військовому комісару Тальнівсько-Катеринопільського об’єднаного міського військового комісаріату неправомірної вигоди в сумі 1 тисяча доларів США за вирішення питання щодо внесення відомостей у військовий квиток про непридатність до військової служби.

У ході судового слідства державним обвинувачем повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, тож в суді апеляційної інстанції реабілітуюче рішення скасовано та постановлено новий вирок, яким особу визнано винуватою у вчиненні корупційного злочину та призначено відповідне покарання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x