Жителя Маньківщини убили знайомі у нього вдома

Жителя Маньківщини убили знайомі у нього вдома

Зловмисники вбили потерпілого у його власному будинку, куди приїхали після вживання алкогольних напоїв для з’ясування стосунків. Від отриманих травм чоловік помер. Зловмисників затримали протягом доби. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Маньківського відділення поліції надійшло повідомлення, що в домоволодінні одного із сіл району виявлено тіло господаря будинку з ознаками насильницької смерті. Як з’ясувалося, смерть 52-річного потерпілого наступила внаслідок політравми, спричиненої чисельними забоями.

Вжитими першочерговими оперативно-розшуковими та слідчими заходами працівники поліції встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні даного кримінального правопорушення, ними виявились 33- річна жінка та 37-річний чоловік – жителі Маньківського району. Як з’ясувалося, затримані відпочивали в компанії товаришів, в одному із кафе району. Під час вживання алкоголю затримані згадали про конфлікт, який вже тривалий час назрівав між ними та їхнім знайомим і вирішили поїхати до нього для з’ясування стосунків.

Приїхавши за місцем проживання потерпілого, зловмисники зайшли до будинку та почали бити господаря ногами, руками та сокирою. Коли чоловік упав без свідомості, зловмисники, щоб приховати сліди, вкинули сокиру в піч, а самі зникли на автомобілі у невідомому напрямку.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу, чоловікові – тримання під вартою, а жінці – домашній арешт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x