В області від снігу очистили майже 400 км доріг

В області від снігу очистили майже 400 км доріг

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, 16 лютого та вночі і вранці 17 лютого було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю майже 400 км автодоріг загального користування у Городищенському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Тальнівському, Христинівському та Звенигородському районах Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

У зв’язку коливаннями добової температури від плюсової вдень до мінусової вночі, у всіх районах області 16 лютого та вночі 17 лютого для недопущення ожеледиці, було оброблено спуски, підйоми та круті повороти автодоріг за основними напрямками руху. Загалом, за добу на автодорогах загального користування використали понад 300 тонн протиожеледної суміші.

Впродовж доби до очищення доріг від снігу та обробки асфальтового покриття на автодорогах області залучалося 30 піскорозкидувачів з відвалами, 29 автогрейдерів і тракторів та 18 навантажувачів, у дорожніх роботах брали участь близько 100 автодорожників. Вранці 17 лютого у черговому режимі роботи перебували 74 одиниці техніки та 105 працівників ДП «Черкаський облавтодор». Сьогодні, 17 лютого, роботи з ліквідації ожеледиці продовжуються.
Станом на ранок 17 лютого проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах загального користування Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x