«Агенція регіонального розвитку» відсвяткувала 2 роки

«Агенція регіонального розвитку» відсвяткувала 2 роки

Громадська спілка «Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій» відсвяткувала сьогодні, 17 лютого, два роки своєї діяльності. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
За невеликий період існування спілці вдалося залучити майже 2 тис членів, провести понад сотню круглих столів, нарад і конференцій. А відповідно надати корисні консультації з підтримки малого бізнесу, залучення інвестицій та інше.

«Агенція регіонального розвитку» відсвяткувала 2 роки

– У перший рік нашої діяльності помітили, що громадський рух на Черкащині розбалансований – більшість ГО самотужки вирішували проблеми, боролися за права і відстоювали інтереси. Тож наш ресурсний центр дозволяє об’єднати небайдужих, ініціативних громадян, сприяє обміну досвіду та покращує ефективність вирішення важливих завдань, – розповідає директор ГС «Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов.

Також за два роки роботи було проведено активну роботу, спрямовану на покращення екологічної ситуації в області.
– Маємо амбітні плани на наступні роки. Зокрема, зміцнити позиції громадського руху на Черкащині, а також залучити іноземні інвестиції, – відзначив керівник інвестиційного відділу ГС «Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій» Сергій Білик.
Присутній на урочистостях ректор ЧДТУ Олег Григор відзначив керівництво ГС за плідну співпрацю подякою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x