Житель Кам’янського району приїхав до Черкас, щоб грабувати квартири

Житель Кам’янського району приїхав до Черкас, щоб грабувати квартири

Ним виявився раніше судимий 41-річний житель одного із сіл Кам’янського району. Чоловік не працює і приїхав до Черкас з метою скоєння крадіжок. Зловмисника затримали поліцейські на місці крадіжки. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста до працівників Черкаського відділення поліції надійшло повідомлення від поліцейських батальйону УПО Черкаської області про те, що в одній із квартир на першому поверсі спрацював сигнал тривоги. На місце події негайно виїхали поліцейські батальйону УПО Черкаської області та слідчо-оперативної групи Черкаського відділу поліції.

Зловмисник потрапив до приміщення квартири віджавши пластикове вікно, мав при собі рукавички та монтажний інструмент. Чоловік нишпорив усередині, шукаючи здобич, а коли побачив, що надворі його вже чекають правоохоронці, намагався втекти, вистрибнувши з балкону. Його затримали і доставили до поліції. З його слів стало відомо, що до Черкас він приїхав, щоб скоїти крадіжку. У квартиру потрапив через вікно.

За даним фактом Черкаський відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Його оголошено про підозру, та обрано запобіжний захід – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x