20 черкащанок борются за титул нової \”Супермодель по-українськи\”

20 черкащанок борются за титул нової \”Супермодель по-українськи\”

Із тисячі конкурсанток відомого телешоу \”Супермодель по-українськи\” невдовзі оберуть сотню красунь, які пройдуть в наступний етап кастингу. Серед них – двадцятеро дівчат із Черкаської області, повідомляє vikka.ua.
Наймолодшій конкурсантці з Черкащини – 16 років, найстаршій – 28. До 20 лютого шляхом онлайн-голосування буде обрано сотню переможців, які пройдуть у наступний етап кастингу.

Вже у третьому етапі зі 100 учасників онлайн-кастингу команда проекту обиратиме 30-ку учасниць. Вони потраплять у наступний, фінальний етап онлайн-кастингу і отримають завдання – зняти про себе короткий ролик-презентацію. Учасниця, чиє відео набере максимальну кількість голосів, отримає шанс поборотися за перемогу і звання \”Супермоделі по-українськи\”. А єдину переможницю оголосять вже 15 березня.
Спробувати себе у відомому шоу вирішили 13 дівчат із Черкас, двоє – зі Сміли, по одній – зі Звенигородки, Чигирина, Монастирища, Умані та села Франківка Чорнобаївського району.

За поточними результатами голосування, у наступний етап конкурсу потрапляють дві красуні із Черкас. Це Анна Богінська, яка набрала майже 400 голосів, та Дарія Іваницька (126 голосів). Обом дівчатам – по 16 років. Аня займається танцями та хоче спробувати себе у телешоу, бо вважає, що це шанс змінити себе. Даша – любить тварин, природу і подорожі. Хоче вступити до вишу, вивчати іноземні мови та їздити по світу. Дівчина мріє спробувати себе у якості моделі та зробити це частиною свого життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x