„Мавпи” поступилися „Хіміку”

„Мавпи” поступилися „Хіміку”

Перша гра без іноземних легіонерів принесла поразку найвідомішому баскетбольному клубу Черкащини. Молодий склад «Черкаських Мавп» не зумів на рівних протидіяти лідеру Суперліги. Ключовою у матчі проти «Хіміка» стала друга десятихвилинка, яку черкасці програли з рахунком 30:12. Загальний же підсумок матчу – 76:63, на користь «Хіміка». Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Сьогодні «Черкаським Мавпам» довелося зіграти перший матч експерементальним омолодженим складом. Після того, як Черкаси полишили чотири легіонери їх місце у заявці отримали молоді гравці дублюючого складу, яким відразу довелося битися з учасником плей-офф Єврокубка.
Черкасці невдало розпочали матч. Вже на старті гри команда Максима Міхельсона поступалася з рахунком 12:0. Однак після цього зуміли повернутися в гру, головним «винуватцем» цього став Андрій Кальніченко, який у важливий момент здобув шість очок. Після результативної атаки Михайлюка «Мавпи» майже вирівняла ситуацію на паркеті – 18:15. Скоротити різницю в рахунку до середини другого періоду помаранчево-чорним допомогли агресивні дії під щитом, який вони вигравали на початку матчу. Однак, перебудувавшись після тайм-ауту, «Хімік» знову кинувся у потужний ривок. Результативні дії Пустового та дальні влучання Рябчука та Прокопенка дали можливість господарям піти на велику перерву за більш ніж комфортної переваги – 45:21.
Після невдалої першої половини матчу черкасці заграли значно агресивніше в захисті. Атаку без опіки «Хіміка» у цій десятихвилинці можна було пригадати лише одну, коли Прокопенко, на початку десятихвилинки, влучив здалеку – 50:25. Після цього «Мавпи» провели хороший ігровий відрізок протягом якого зробили ривок – 20:4. Допоміг цьому Ігор Чумаков, який окрім впевнених діях на підбиранні ще й ефектно завершував атаки команди, спочатку йому вдався потужний данк, а після цього Ігор влучив здалеку. Таким чином «Мавпи» зуміли скоротити розрив у рахунку. 59:46 – з таким рахунком команди відправилися на останню перерву.
На рівних з грізним суперником «Мавпи» провели і заключний період, у якому гра помаранчево-чорних запам’яталися кількома яскравими спалахами, а це ефектне завершення атаки Михайлюком та блок-шот від Чумакова. Однак значно досвідченіші южненці зуміли залишити за собою потрібну різницю в рахунку. Посприяв цьому своїми двома дальніми влучаннями Гейтенс. Таким чином «Хімік», завдяки переконливій перевазі у другому періоді, виграє матч – 76:63.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x