Сергій Притула. «Вар\’яти-шоу»

Сергій Притула. «Вар\’яти-шоу»

Зустрічай День Сміху разом із «Вар’яти-шоу» у твоєму місті!

Жарти про сімейні відносини, про любов та ревнощі, про життя в українському селі, про стосунки з любимою тещею – і це ще не все! Програма шоу оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

«Вар’яти» – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. Минулого року Вар’яти дали рекордні 122 концерти! І всюди аншлаги!

Їх люблять усі – від мала до велика. Гумор Вар’яти-шоу зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним.

«Вар’яти» – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись. «В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт», – говорить про шоу Сергій Притула.

Дата: 2 квітня 2017, 19:30
Де: ПК «Дружба народів», м. Черкаси, бульв. Шевченка, 249

Ціна – від 120 грн
Квитки можна придбати в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x