У Черкасах відкрили спортивну залу імені Сергія Амброса (ВІДЕО)

У Черкасах відкрили спортивну залу імені Сергія Амброса (ВІДЕО)

На другу річницю загибелі в АТО черкащанина Сергія Амброса в Будинку культури ім. І. Кулика відкрити спортивну залу, названу його іменем. Інформує «Громадське. Черкаси».

18 лютого цього року – друга річниця, відколи боєць батальйону «Азов» Сергій Амброс загинув під час мінометного обстрілу в селі Широкине. З травня 2014 року служив у батальйоні «Азов» лікарем групи комплектування. Влітку того ж року Сергій Амброс разом із друзями пішов добровольцем на схід. Йому було 24 роки.

Зала – це один із проектів, який виграв фінансування Громадського бюджету Черкас, на її ремонт витратили 1 мільйон гривень. Інвентар же побратими Сергія Амброса придбали за власні кошти.

– До загибелі Сергія ми встигли з ним обговорити, якою б могла бути зала. Це мусила бути зала, відкрита для молоді, в якої немає можливості займатися в дорогих залах, – розповідає побратим Сергія Даниїл Майоров.

Дмитро Кухарчук, побратим Сергія Амброса:
«В першу чергу, зала діятиме для соціально незабезпечених громадян, пільгових категорій, АТОвців та волонтерів. Тут є кросфіт-зона, тренажерна, зона для заняття боротьбою. Плануємо поставити ринг для боксу»

Опісля офіційного відкриття відбувся турнір з боротьби на честь Сергія та показ фільму про нього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x