У «Дебюті» відбувся шаховий турнір

У «Дебюті» відбувся шаховий турнір

У шаховому клубі «Дебют» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР відбувся черговий дитячий кваліфікаційний турнір із шахів. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

З метою підготовки до чемпіонату Черкаської області з шахів серед юнаків та дівчат 24 вихованці «Дебюту» взяли участь у змаганні.

Переможці турніру були визначені як у загальному заліку, так і у двох категоріях: серед дівчат та серед хлопців до 10 років. Першість виборола Кочерга Анжеліка, а на другому та третьому місцях засяяли нові імена – Коханець Владислав та Простибоженко Назар відповідно, які, окрім здобуття срібла та бронзи, відзначилися ще й виконанням нормативу третього спортивного розряду з шахів.

Серед хлопців до 10 років першим став Фалєєв Георгій, друге місце посів Гончаренко Артем, а замкнув трійку лідерів у цій категорії Усіченко Кіріл. Серед дівчат найсильнішою стала Троханова Марина, друге місце завоювала Антонова Олександра, третє місце посіла Твердохліб Анастасія.

Спортивний захід пройшов у дружній атмосфері, а здобутий досвід та чудово проведений час були нагородою для всіх учасників змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x