Черкаський освітній заклад виборов право на участь у «Демократичній школі»

Черкаський освітній заклад виборов право на участь у «Демократичній школі»

Черкаська загальноосвітня школа №5 виграла право на участь у Всеукраїнській програмі освіти для демократичного громадянства «Демократична школа», яка проводиться спільно з Європейським Центром ім. Вергеланда (м. Осло, Норвегія) і Міністерством освіти і науки України, Міністерством закордонних справ Королівства Норвегії. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

1 лютого 2017 року директор школи Саєнко О.Є. на конференції у Києві підписала Декларацію про співпрацю з Всеукраїнською програмою освіти для демократичного громадянства в Україні «Демократична школа»(національний координатор Програми – Христина Чушак).

А з 8 по 11 лютого шкільна команда у складі Саєнко О.Є. (директор школи), Гриценко Н.М. (учитель історії та права), Бойко С.І. (мама учня 2-А класу, вчитель зарубіжної літератури), Шепета Л.С. (учитель української мови та літератури) перебували у Львові на тренінгу з освіти для демократичного громадянства і прав людини, з метою втілення цих ідей в роботу нашої школи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x