У Чорнобаївській школі №2 пройшов урок мужності

У Чорнобаївській школі №2 пройшов урок мужності

У Чорнобаївській ЗОШ №2 провели виховну годину, присвячену 2-ій річниці боїв під Дебальцево.
Класний керівник 7 класу Тетяна Передерій та бібліотекар школи Наталія Таранушенко підготували урок мужності «Ми хочем миру нашій Україні».

Учні пригадали буремні події останніх років у нашій країні. Педагоги розповіли про земляків з Чорнобаївського району, які перебували в зоні АТО і які не з екранів телевізорів чи шпальт газет знають про війну. Школярі більше дізналися про одного із оборонців вежі аеропорту, «кіборга» Сергія Назарова. Зацікавила їх розповідь про героя-захисника Євгена Галушку, який в свої 22 роки отримав ряд державних нагород, та його батька Анатолія Петровича, який пішов захищати країну разом із сином, а після отриманого поранення в Ізваринському котлі був комісований.

Чимало патріотичних віршів прочитали учні Даша Степанюк, Яна Соколан, Іра Теребій, Сергій Філоненко. На завершення присутні вшанували пам’ять всіх загиблих хвилиною мовчання, а учні написали колективного листа у підтримку учасникам бойових дій на Сході України. У ньому школярі висловили палку надію, що захисники України скоро повернуться із зони бойових дій зі звісткою про перемогу.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x