Селянам на Канівщині нагадали, як убезпечитися від пожежі

Селянам на Канівщині нагадали, як убезпечитися від пожежі

Співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області спільно з представниками сільських рад провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення трьох сіл Канівського району: Мартинівка, Дарівка та Ключники. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники, інструктуючи громадян на вулицях та відвідуючи приватні будинки, нагадали місцевим жителям правила пожежної безпеки у побуті. Звернувши увагу господарів на стан пічного опалення, вручили тематичні листівки та звернулися з проханням бути уважними при експлуатації печей та електричних приладів.

Як свідчить статистика, саме в сільській місцевості виникає найбільше пожеж від пічного опалення. Тому, аби попередити виникнення пожеж у помешканнях громадян, інспектори Державної служби з надзвичайних ситуацій вживають низку профілактичних заходів.

«Особлива увага під час профілактичних відпрацювань була приділена багатодітним родинам, неблагополучним сім’ям, людям похилого віку та особам, які потребують соціальної підтримки та перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати», – наголосив начальник Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області Богдан Диченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x