Кращим вокалістом Кам’янщини обрано молодого барда

Кращим вокалістом Кам’янщини обрано молодого барда

Уже не перший рік поспіль громадська організація «Молодіжне об’єднання «Нове покоління Кам’янщини» спільно з сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації проводять у місті вокальне шоу «А-фактор».
Торік прямо на сцені свята було обрано трійку перших учасників цьогорічного шоу. Ними стали Максим Конверцев, Каріна Бандура та Яна Корецька. Скласти їм конкуренцію погодилися Альона Йорженко та Олександр Тищенко. П’ятірка кращих вокалістів Кам’янщини 2017 року впродовж 3-х годин демонструвала свої таланти, зачаровувала харизмою та дарувала незабутні враження. Урешті-решт, ювілейним переможцем проекту став 17-річний гітарист і співак Олександр Тищенко, який і отримав головний приз шоу-програми – 1500 грн і титул «Кращий вокаліст Кам’янщини 2017 року».

Кращим вокалістом Кам’янщини обрано молодого барда

Одразу після закінчення конкурсу Саша зізнався, що цілі перемогти в шоу не ставив. «Я прийшов перевірити свої сили і просто показати глядачам свої уміння, хоча готувалися до виступів ми дуже старанно. Я вдячний організаторам, що дали мені таку можливість. У мене цього року були сильні конкуренти, тому, те, що глядачі віддали перемогу мені дещо вразило, але в той же час і ощасливило», − сказав він.
Конкуренцію Сашку в фіналі склав Максим Конверцев.

Найскладніше цього вечора було суддівській четвірці – Лідії Гвоздик, Тамілі Чупак, Ярославу Скорику та переможниці «А-фактора – 2016» Альоні Юрченко. За правилами проекту вони мали обрати 2-х учасників, які на їхній спільний погляд були найкраще підготовленими. Спір між суддями спалахнув через бажання пропустити до фіналу одразу 3-х конкурсантів. Проте, зваживши усі «за» і «проти» вибір був зроблений – Олександр Тищенко і Максим Конверцев.
Усі учасники були нагородженнями солодощами від райдержадміністрації та грошовими нагородами від спонсорів проекту. Організатори шоу висловлюють щиру дяку тим, кому не байдуже підростаюче покоління, тим, хто не боїться вкладати у молодіжні ідеї свій капітал – директору Кам’янського машинобудівного заводу Володимиру Гецьку, приватним підприємцям Наталії Хричовій (магазин «Шанс»), Ігорю Кивгилі (СТО «Альянс-Авто»), Лесі П’явці (зоомагазин «Дружок»).

Кращим вокалістом Кам’янщини обрано молодого барда

Не оминув сюрприз і ведучого шоу-програми Антона Юрченка, який напередодні святкував свій 25-річний ювілей. Дружна родина громадської організації «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», Ірина Коваленко, завідувач сектором у справах сім’ї, молоді та спорту РДА, та учасники проекту привітали Антона зі святом, подарували великого торта, а також нагородили дипломом за участь у розбудові молодіжної політики в районі, активну життєву позицію, безмежну відданість справі щодо підтримки та розвитку творчого потенціалу молодого покоління та з нагоди 25-ї річниці від дня народження.
Організатори вечора висловлюють вдячність зразковому танцювальному колективу «Самоцвіти» (керівник – Галина Одуд) та клубу спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз) за підготовку танцювальних номерів. Також дякуємо працівникам районного будинку культури за допомогу в організації та проведенні свята.

Наприкінці вечора глядачі мали нагоду спробувати свої сили і стати першим учасником конкурсної програми вокального шоу «А-фактор – 2018». Приємно, що другий рік поспіль кам’янчани радують організаторів своєю активністю. Отож, наступного року ми почуємо спів Анни Крайнової та дуету Олександра Корецького і Андрія Чокаля. Скласти їм конкуренцію може кожен бажаючий, хто досягнув 14-річного віку і вважає, що може гарно співати.

Оксана Малюкіна, член ГО «Молодіжне об’єднання «Нове покоління Кам’янщини»

Фото Олександра Кущенка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x