На Уманщині 78-річний ревнивець стріляв у односельця з рушниці

На Уманщині 78-річний ревнивець стріляв у односельця з рушниці

Група прокурорів Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 65-річному жителю Уманського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

78-річний селянин в Уманському районі вранці 19 лютого стріляв у односельця з рушниці. Напад зі зброєю здійснив через ревнощі до своєї 44-річної дружини. Взявши з собою мисливську рушницю, яку він попередньо зарядив двома патронами 20 калібру, прийшов до подвір’я 65-річного чоловіка та здійснив один постріл по вхідних дверях у будинок.

У момент пострілу потерпілий зачиняв за собою двері, тож отримав рани в шиї та плечі, які судово-медичний експерт визнав тяжкими тілесними ушкодженнями.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Кримінальне провадження внесене 19.02.2017 до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України.

Тривають необхідні слідчі та процесуальні дії, що мають на меті встановлення обставин справи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні взято на контроль керівництвом Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення злочинцю загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x