У Думанцях малюків навчали правил безпеки

У Думанцях малюків навчали правил безпеки

20 лютого співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області завітали з пізнавальною акцією «Запобігти.Врятувати.Допомогти» до дитячого садочку «Ялинка», що в селі Думанці. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інспектори ДСНС розповіли малечі, що вогонь може бути не тільки другом, а й ворогом, якщо зневажливо ставитись до нього. Тому звикати до неухильного виконання правил безпеки необхідно ще змалечку. Щоб малюки не розгубилися при виникненні надзвичайної події, рятувальники ознайомили їх з помічниками вогнеборців – вогнегасниками. Попри свій юний вік дітлахи показали гарні знання з правил безпеки.

«Дбати про безпеку дітей та навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже діти часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти самостійно. Отже, вони повинні мати чітке уявлення про причини нещасних випадків і заходи щодо їх запобігання», – наголосила провідний інспектор Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Євген Колінько.

Кожен малюк на згадку від співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій отримав кишеньковий календарик та листівку з основними правилами пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x