У жителя Черкас вилучили більше 3 кілограмів коноплі

У жителя Черкас вилучили більше 3 кілограмів коноплі

До працівників Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення, що 51-річний житель міста зберігає у себе вдома наркотики. Під час перевірки інформація підтвердилась. У чоловіка вилучили більше трьох кілограмів коноплі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку оперативники виявили та вилучили поліетиленові пакети, у яких знаходилось понад 3 кілограмів коноплі. Більшість зілля вже була підготовлена для вживання.

Зі слів 51-річного місцевого мешканця, він зберігав коноплю для власного вжитку, а виростив її на подвір`ї свого приватного будинку. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Речові докази вилучено та направлене на проведення відповідних експертиз.

Оперативники перевіряють чоловіка на причетність до збуту наркотиків. Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловікові загрожує обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x